Onze monitoren...

 
Josse Wijckmans Willem Van Gelder
An Belmans Patrick De Bruyn
Bart Geyskens Michael Lambrechts

Josse Wijckmans


Josse Wijckmans volgde een opleiding slagwerk aan de Academie voor Muziek en Woord in Tessenderlo, waarna hij doorstroomde naar de hogeschool PXL-Music in Hasselt. Hier beëindigde hij in 2013 succesvol zijn opleiding met als afstudeerrichting ‘muzikant – drums’.

Deze muziekopleiding heeft er voor gezorgd dat hij thuis is in alle aspecten van de pop/rock muziek, van hardrock tot blues. Hij kreeg er onder meer les van leerkrachten als Mario Goossens (Triggerfinger), Arnout Hellofs (Hooverphonic) en Marc Bonne (Broken Glass Heroes).

Zelf speelde hij een lange tijd bij de band ‘Campus’, waarmee hij in het overgrote deel van Europa heeft mogen optreden. Nu speelt hij in verschillende projecten zoals ‘Le Temps Qui Reste’, ‘Identiphobia’ en ‘For Noah’.

Hij is al een tijd actief als leerkracht drums, alsook in het geven van workshops drums en muziekoriëntatie.

Contacteer Josse via josse.wijckmans@popenrockatelierlummen.be.


Willem Van Gelder


Als negenjarige begon Willem klassieke piano te volgen aan de Muziekacademie van Diest. Hier werden dan ook zijn muzikale fundamenten gelegd. Na enkele jaren verdiepte hij zich ook op eigen houtje in de harmonieleer en maakte op die manier kennis met heel wat uiteenlopende genres, zoals onder andere jazz en latin.

Willems groeiende interesse in muziektheorie resulteerde ook meer en meer in het componeren van eigen muziek. Sedert een aantal jaren speelt hij in een driekoppige band die eigen nummers maakt binnen het genre van de progrock. Geen enkele muzikale uitdaging is hem te veel!

Contacteer Willem via willem.vangelder@popenrockatelierlummen.be.


An Belmans


An Belmans begon reeds op 4-jarige leeftijd met enkele notenleerlesjes en het bespelen van accordeon. Wanneer de tijd rijp was, startte ze met notenleerlessen aan de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord te Mol. Hier begon haar muzikale reis dan echt! Na enkele jaren piano en begeleidingspraktijk was het opnieuw tijd voor een andere uitdaging, namelijk saxofoon. Na de humaniora in de Rozenberg te Mol zette zij haar muzikale ontwikkeling verder binnen de opleiding Master in de Muziek, afstudeerrichting Muziekpedagogie en Specifieke Lerarenopleiding aan het Lemmensinstituut.

Ook na het behalen van haar diploma blijft An op zoek naar uitdagingen en zoekt ze alle aspecten binnen de muzikale wereld op. Zo geeft zij muzikale opleiding in OV4, dirigeert zij een dameskoor en een kinderkoor, geeft zij piano- , saxofoon- en accordeonlessen etc. Hiernaast kan je An soms ook terugvinden in een sporthal als coach ritmische gymnastiek, waarin muziek dan weer op een heel andere manier aan bod komt.

Contacteer An via an.belmans@popenrockatelierlummen.be.


Patrick De Bruyn


Patrick De Bruyn werd geboren in 1961 in Duitsland en was in zijn kinderjaren al zeer gepassioneerd door muziek. Als tiener kreeg de muziekmicrobe hem volledig te pakken en heeft hem sindsdien niet meer losgelaten.

Hij startte als autodidact op de basgitaar en speelde aanvankelijk op het gehoor mee met de platenspeler. Naarmate de muzikale honger groter werd, nam hij ook de gewone gitaar ter hand en bleef via verschillende kanalen zijn kennis en kunde uitbreiden. Doorheen de jaren ontwikkelde Patrick zich tot rasechte pop- en rockgitarist en verkende hierdoor dan ook de wondere wereld van de harmonieleer.

In zijn 40-jarige carrière als gitarist deelde Patrick reeds het podium met verscheidene BV's (Guy Swinnen, Mario Goosens, Stijn Meuris, e.a.) en speelde hij mee in de meeste uiteenlopend bands.

Contacteer Patrick via patrick.debruyn@popenrockatelierlummen.be.


Bart Geyskens


De muzikale wereld van Bart werd ontsluierd op achtjarige leeftijd, toen hij voor slagwerk koos aan de Gemeentelijke Muziekacademie van Gellik. Dit beviel hem zodanig goed, dat hij daarna de keuze heeft gemaakt om slagwerk te gaan studeren aan het Lemmensinstituut in Leuven. Met zijn bachelordiploma reeds op zak, is hij nu bezig aan zijn master.

Ook aan podiumervaring ontbreekt het Bart niet. Zo behaalde hij de eerste prijs in het vroegere 'Dexia Classics' en tourde hij rond in het Verenigd Koninkrijk en Kroatië. Verder heeft hij in verschillende bands gespeeld, waarmee hij zelfs enkele wedstrijden won, zoals 'The Rock Factory Lanaken 2008’ en 'Kempenerpopprijs 2015'. Ook in de opnamestudio vind je Bart regelmatig terug, onder andere bij 'Yellow Tracks', 'Bat Records', 'Penthouse Studio' en 'Antoine Pütz'.

Contacteer Bart via bart.geyskens@popenrockatelierlummen.be.


Michael Lambrechts


Michael Lambrechts startte met klassieke piano aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans te Genk. Hij volgde 6 jaar les bij Jan Peeters. Daarna koos hij voor de pop- en jazzafdeling waar hij les volgde bij Alano Gruarin.

Aan de Muziekhumaniora Kindsheid Jesu te Hasselt volgde hij piano bij Arne Van Coillie, waarna hij in het Conservatorium te Brussel 3 jaar les kreeg ondermeer van Diederik Wissels.

Naast zijn passie voor jazz en piano is hij geïnteresseerd in de wereld van audio en live sound waar hij momenteel zijn eerste stappen in zet.

Contacteer Michael via michael.lambrechts@popenrockatelierlummen.be.
↑ Terug naar boven